Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Wednesday, August 24, 2011

Laluna : Jom Gelak Pagi Pagi !! =D


gambar hiasan . takde kene mengena dengan entry. sekian =p



CINTA dan KENTUT tidak bisa ditahan, keduanya bisa menjadi lega bila terlaksana.

CINTA tertahan = Sengsara, KENTUT ditahan = Menderita

Kalau CINTA dan KENTUT keras bersuara, tentu perasaan kita lega.

CINTA
terkesan malu-malu tapi mau, KENTUT bikin malu-maluin baunya.

CINTA
tanpa rasa, bukan CINTA namanya, KENTUT tak berbau, bukan KENTUT namanya.

CINTA
itu rapuh, KENTUT itu bau.

CINTA
itu halus, KENTUT itu virus.

CINTA
diam-diam membuat orang mabuk kepayang, KENTUT diam-diam membuat orang mabuk kepalang.

CINTA
bagi kebanyakan orang muda, “Ahhh, CINTA monyet…!”

KENTUT didepan banyak orang, “Sialan, monyet lu…!”

CINTA
dan KENTUT sama-sama sering dicari:

Kalau sudah
CINTA: “Dimana engkau duhai kekasih?”

Kalo sudah KENTUT: “Siapa nih yang KENTUT? Hayoo, ngaku gak…?!!!”

CINTA
berlebih membuat orang terbuai, KENTUT berlebih membuat orang terkulai.

CINTA
menyatukan persepsi, KENTUT menyatukan emosi.

P/s: Sekadar melepaskan tension..:D



lalunn : aku share kan benda ni tok tatapan ramai .. aku copy kat facebook ade someone post kat grup ! :) saje nak kasi gelak pagi pagi ni .. hehe

17 comments:

Anas Clay said...

siot je.. mmg tergelak habis aku pepagi camni, baru bangun je dah gelak,, mak aku dengar terus bangun,, haha.. eh kul brape ko post entry ni, ko tak tido ke

Anas Clay said...

siot je.. mmg tergelak habis aku pepagi camni, baru bangun je dah gelak,, mak aku dengar terus bangun,, haha.. eh kul brape ko post entry ni, ko tak tido ke

Miss Lalunn said...

haha kan ? aku dah puas gelak seko2 tadi ko tau ! haha. hmm tak .. lepas subuh baru tido ;p

*mmg cmnie kdg2 .. hehe

Anas Clay said...

eh apsal komen aku kuar 2 kali..
(-_-||).. hmm aku pon dulu camtu, nasib baik skrg dah normal, dah boleh tido malam.. jgn amalkan sgt tak tido mlm,, nnt sakit,, aku dah rasa.. huhu

Miss Lalunn said...

haaha tu aku tak tahu kenape. hehe..

aku nak kurang kan weh . tapi susah lar nk belaja tido awal . sbb dah terbiase weh .. ade ptua tak nk kasi tido cepat ? hehe..

Anas Clay said...

ada satu je cara nak ngantuk awal. Berkesan utk semua orang..

Bukak buku, study..

Tak smpai 10 minit dah lelap.. siap meleleh lagi.. haha~

Miss Lalunn said...

hahahaha.. masalahnye skg .. aku gah cuti . mane de studi ke ape... huhhuu . mber aku ckp minum air susu panas.. mesti tido nyenyak .. rse cm nk try .. hope mujarab.. hehe.

Anas Clay said...

susu ape pon bleh? nak try gak la =)

Miss Lalunn said...

gud gud , kalo berkesan .. memang aku buad entry special pasal tu . kih3.

ni ler akibat cuti lme sgt , 4bln.. dh terbiase dah ... ;p

Anas Clay said...

ko keje tak time cuti

wachak said...

bila sebut kentut jer teringat fbi hotfm ... ha33

|ShaChaPe'ah| said...

cinta kentut?haha:D

Miss Lalunn said...

Anas : keje ! tapi 5 ari jeh . hahaha... pastu terus duk umah jeh wehhhh ;)

Wachak : haha FBI ? ngape nan dia ??

CHA : hahaha kelaka kan cha ? ;p

Hans said...

cinta dan kentut tak dapat dipisahkan
hahaha

lynenotsocute said...

haha..sape si genius yg buat ni..kelakar btol..hehe

follow me balik tau kak laluna..hehe

lynenotsocute said...

haha..sape si genius yg buat ni..kelakar btol..hehe

follow me balik tau kak laluna..hehe

lynenotsocute said...

haha..sape si genius yg buat ni..kelakar btol..hehe

follow me balik tau kak laluna..hehe

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...