Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Sunday, January 1, 2012

laluna : wish for 2012 ~

assalamualaikum. hai 2012 :)



first of all, i want to say. Alhamdullillah for every achievement in 2011 and masih panjang umur untuk tahun baru 2012 nie.  :)

and for new year. 2012. ples be good to me and everyone.

to 2012,
saya harap awak akan bersinar lebih dari tahun sebelom ni.
saya harap awak akan buad saya bahagia lebih dari tahun sebelom ni.
saya harap awak akan mendisiplinkan diri saya lebih dari tahun sebelom ni.
saya harap awak akan menjadi manis manis lebih dari tahun sebelom ni.
saya harap awak akan menjadi tahun indah indah lebih dari tahun sebelom ni.
saya harap awak akan menghapuskan segala kenangan pahit dari tahun sebelom ni.
saya harap awak akan buad saya lebih mencintai yang Maha Esa lebih kuat and kukuh lebih dari tahun sebelom ni.
saya harap awak akan temani saya untuk meningkatkan lagi amal ibadat yang sentiasa naik , turun.
saya harap awak akan buad saya lebih matang dalam berfikir dan membuad keputusan.
saya harap awak akan beri saya lebih peluang untuk tebus segala kesilapan tahun lalu.
saya harap awak akan buad hidup saya lebih ceria lebih dari tahun lalu.
saya harap awak akan menghadiahkan sebuah kejayaan besar dalam hidup saya lebih dari tahun lalu.
insyaAllah. i should work hard for it! :)

and

to everyone yang datang dalam hidup saya in 2011. thanks so much. dengan kehadiran kalian saya dapat meneruskan kehidupan dengan lebih berjaya. dan terima kasih jugak di atas tahap kesabaran kalian dalam menghadapi seorang NURUL ATIQAH MOHD NOR ! thanks again.

and kepada yang bakal mengisi kehidupan saya untuk 2012, welcomeee people! :) and gud luck. harap kalian dapat la bersabar dengan segala karenah and bebelan saya nanti. maafkan segala kesilapan yang pernah berlaku. insyaAllah , i'll improve myself to be a better person. pada yang SENTIASA bersama saban tahun, setia dengan saya. saya sayang anda semua. banyak dah kesabaran dan pertolongan yang telah anda berikan. i should thanks everyone of you for that ! all my family members, my sayang sayang semua, my dear :) and my friends. and the MOST important person in my life, thanks AYAH for everything. i miss you so much. wish me luck for dis FINAL. :) i'll do my best ayah!


laluna : hari ni busy dengan perkataan 'thanks' aje. haha hope korang tak boring.
eh ..tetibe rindu kat dia la.. hmm . ples read this sayang :')

2 comments:

Cik tikah said...

selamat tahun baru awak :)

Miss Lalunn said...

thanks cik tikah. eh name kite same la awak. happy new year too :)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...