Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Wednesday, February 15, 2012

Laluna : Dengar bole , Gelak Jangan sekali kali ! :P

Assalamualaikum..
aku takde kerja sebenarnye malam ni .
sementara nak tunggu pukul 4 pagi tu . hmm.. lame nye.
so , aku pon melayan blaving memandang kan, rakan rakan yang lain dah selamat membute ..
hp pon tak de bunyi . finee.. (sentap)
nasib baik ade laptop .
(tak bole letak sekali 4 so aku post link jelah k ) :)

BLAVING .
klik je kat link ni, kau bole dengar suara merepek meraban aku secare free.. sekian! haha.



next story ! :)

malam tadi aku pegi KFC dengan family , my cousin Shazwan yang baju puteh tu . belanje KFC, dah dapat gaji kan. hehe.. thanks bro ! :)
so ini la pic pic kami memakan* wrong words :P
KFC..

chessy wedges!
Ayam Kfc!
Coles Law
ape lagi.. burger . ahh tu je. haha by bucket . makan la sampai lebam ! :)

amboit ! tak pandang kiri kanan eh !
dari kanan : Shazni Aiman , Muhd Shafiq and Shazwan ! :)
my cousin . yang duk teman aku cuti sem ni :)

untung la hp berbunyik bro! hp aku ? whatsapp jolahh. haha :P

thanks Muhammad Shazwan ! :)
semoga dilapangkan lagi pintu rezeki anda (lepas spm memang syok cari duit , kerja kerja kerja !)


okay done for tonite.
esok akan berlepas ke (macam kau naik flight la bro !) haha
ke Batu Pahat :)
nak hantar Aiman ke UTHM .
pas sorang sorang pegi .
aku gak tinggal kat rumah . nasib syafiq teman . :)

waiting for qaqa balik kl . yahoo!
ade sad new's . my dad tak jadi datang for my birthday 24feb ni ..
event dia kat KL tertangguh until april. T_T

so , sabtu ahad aku , nothing to do !
nak sambut dengan family T_T
hmm takpelah . nanti nanti ley sambut walaupun lambat sikit kan. :')


okay done for tonite.
thanks .



laluna : pernah berangan nak sambut birthday dengan .. hmm..malas nak cakap.
impian tinggal angan2 mat jenin ! malas mengarut... nitee semua. nite 'awak' :')

2 comments:

moharaf said...

wah! sedapnya.. berselera tengok diorang makan.

Miss Lalunn said...

hakim : haha... tau takpe! orang belanje pulak :)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...