Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Wednesday, February 29, 2012

preparation for new sem !


Assalamualaikum :)

heyy babe ! :)
eksaited je bile tengok jadual sem baru ni , mase duk menyalin dari tadi,  walaupun confuse sebenarnye dengan student portal yang baru .  layan kan aje, hidup kena la ade perubahan ,sampai bile nak ade kat 'takuk' lame je. tak maju la bro ! ;p

semangat nak balik puncak alam !
eventhough, there a lot of 'our' memory kat situ , pelan2 kayuh la syg . you can do it . :)
dengan jadual sem baru yang sangat padat , aku rase aku takde mase nak meraban and meroyan again . insyaAllah. i love 'busy' , and i will make my semester 3 ni, busyyyyyyy sangat2. and hope berbaloi. dekan please be mine . hari tu dah melalaikan diri dengan perkara yang urghhh... please la. lepas ni , be in the right track . jangan cilok cilok . slowly , kau mesti bole buad pnye ! kan kan ? :) *wishmeluck :-*

Miss Hazira, tetibe teringat kat dia . she's strong women, maybe aku bole jadikan dia mentor , untuk capai kejayaan same macam dia :) thanks miss! beautiful and intelligent woman. me love you :)

try to smile, gain weight, be happy, be grateful with what i  already have now :)

until then ,
gud luck and chayok :)




Laluna : nice words to say is alhamdulillah :)

6 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

nmpk ayu je pki baju puteh :)

Miss Lalunn said...

seminggu aku pakai puteh weh . haha berkabung :P

.s.e.r. said...

ending mst ade psl tu..kamon la..

Miss Lalunn said...

aku still syg dia kan ser.. hmm.. tapi aku tak harap dia balas pon...

.s.e.r. said...

ye,tw..ko bce blek entry ko psl doa tu..klu jauh cmne pn,wlu susah cmne pn,klu die tu jodoh ko,satu hari mst jmpe blek..ko rlex je..jgn tnjuk kn ksedihan ko llaki kt public cmni..myb some people ckp ko tllu syg kt die..but other plak ckp ko rendahkn martabat ko as kaum hawa..kuat lalun..don't waste your tears for ambiguous thing..sory klu tlalu jujur..

Miss Lalunn said...

hmm.. you are rite ser .. :'(
okayy.. i think i should stop all this nonsense.. thanks beb.. for ur advice.

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...