Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Friday, March 30, 2012

new semester part 3 :)

Assalamualaikum :)
hey guy's . dah lame tak update gambar kat blog ni kan .
so meh la jenguk , my activity sepanjang bulan march ni :)


now pakai tudung bawal je :) simple kan ? hee

kedai favourite : pura cendana :)

GIGAFEST :)
event AURORA :)

PERARAKKAN SUKARELAWAN SATU MALAYSIA, uitm shah alam :)
najib tunjuk skill ;P
comel kan hati kiteorang ? :)

i heart them : mawar and ninie :)

busy , penat , tapi fun ! :)
tadaaaa ! ni lah hasilnye :)
PANJAT BUKIT BROGA HILLS :)

muke muke penat ! tapi syok and fun !!

me and miss fasha :)

abah sam dah kepenatan . hoho ;p
yang rajin melayan aku sebab dah malas nak panjat sampai bukit satu lagi tu ;p

mereka yang berjaya ke puncak ke 2 :)

kabus , gabus . sesat punye pasal , tinggal ni jela . hahaha ;p
kaki bukit , parking kul 6 pagi memang gelap gile kot . ni dah terang dah . 


5 kereta serang broga hills pukul 4 pagi ! :)

hangout with new friend :)
space u8 - pecel leleh shah alam .
mawar , aiman , saud ishak and me :)
hunger games . dorang kata besh , aku kata tak . fine . lalalalaa karok dalam pangung wayang . haha
KENDURI KAWIN KAKAK EL' :)

miss fasha , muneera and najib :)

classmate :) <3

smile :)
banyak sangat camera nak snap . tatau nak pandang mane, haha
mawar and faiz . - happy couple - :) 
nice theme , purple . berangan jap bile pandang pelamin tu . hee :')
sopan tak ? hahaha ;p
balik kenduri kawin , gi karaoke . tak senonoh perangai kan ! hahaha :)
actually banyak lagi activity yang malas aku nak update . ni pon dah cukup .
tak larat nak tunggu loading upload pic ni . lambat . haha . ni gambar gambar dari hp bb . so memang mengarut sikit la kualitinye . haha hadap la korang ye :)

btw , there's a lot of upcoming event for this semester . seriously tak cukup tangan . now start busy with event . but alhamdulillah class tak banyak . sangat banyak mase terluang .
start joging now , and main badminton . syok weh . haha build muscle pon okay . nak bagi stamina tu okay sikit la . hehe .

still hold position as assistant for naib president AEMS :)
this semester , we gonna be conducting MPG . like previous semester . tatau ape theme lagi , but still kat DATC UiTM Shah Alam .

hold position as penyelia concept . so the theme, design , performance. will be under me ;)
so , really need a good luck wishes from you guy's . hope everything will be going smoothly as we plan :)

ade 2 competition , pencarian bakat by karangkraf  kat youtube (suggest by my friend, dia kerja situ sekarang) and lagi satu Puncak Alam Idol (this one kat uitm puncak alam) .. rase nak masuk , but macam tak confident je. hahaha .

anyway, gud luck for new semester . this sem , ade 3 subject je untuk final. try hard to score the best . hope upgrade lagi dari semester lepas . :)

sejak ade bb ni , memang aku jarang la nak mengadap blog . twitter 24/7 . haha. rajin nak add bbm . pm la ye . sekian . wassalam .



laluna : Alhamdulilla with everything . and Semoga Allah swt permudahkan segalan urusan . amin yarabal a'lamin .

3 comments:

Mohammed Faizal said...

huuuu...
bestnya naik bukit broga ni...
nak pegi la nanti....
tahniah dh semester 3...

|ShaChaPe'ah| said...

bestnye ade kawan yg sekepala..
aku xsabar nk jmp kawan2 yg sekepala kat shah alam tu..penat la every week balik shah alam nanges..
shah alam tak best!!!!!hahahhaha:D

Miss Lalunn said...

faizal : thanks faizal :)

sha : hahaha..sabarlah sayang :) insyallah mesti jumpe punye, 2 tahun kan kat shah alam tu. hee .

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...