Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Sunday, September 5, 2010

berbuke puase dengan my exclassmate, 5DANA

buke puase :)

tempat: RESTORAN TANI AND TOMYAM
waktu: 6 (tapi dorg smpai 6:50pm) ceh! haha
yg join:
aein,
ayu,
aini,
kiema,
shuk
faiz
fikri
ihsan
zaid
ciros

mcm2 yg ktorg buat lepas buke tu...
tapi grup aini, kiema, ayu balek dulu..
sbb dorg takley kuar mlm kn..hmm

lepas jek buke, kitorg gerak pi Jetty kat melaka uh..
mule2 ingat nk pi karok kt situ..
nthen...
tak jadi, dorg main snooker...

kerje aku amik pic jek.. (tu yg termampu..huhu )
mcm2 aku amik... jom tgok..huhu







akhirnya ktorg pi jugak karok kt MP
huiyohhhh! besh gilee.... karok
wlaupun aku gah tk bpe ade mood mse tu, al maklum le.. OTHEMOON
hoho
(nanti aku upload lagi)


p/s:
fikri sgt sombong hari ni, nk amik pic pon payah..haishhhh... :P



ni plak video mase kitorg pi lepak kat mamak..mse tuh dah kul 12.30am dah..
gilee..haha,
seb bek bapak aku tk marah..hee


video

last mse balik,aku balik gan ihsan....ngn ciros skli

mcm pelik gak but, sbb jarang blek gn dorg...erk?hahaa
tapi sian lak kt aein nnt nk kena patah2 balek kn ? huhu

dlm keta, aku karok lagi ngn dorgg..hahaha

thanks ihsan, hantar aku..

thanks gak to you alls :)
nnt kite konvoi tok raye lak ei......

EHEMMM!


ade post special tok mmber aku yg jauh di perantauan uh..huhu

muhd zulfikri minhat...

semoge bertabah raye jauh daripada kawan,kawan and family ye...
kiteorg sume tak lupe kat kau punn , time karok lagu peberet kau ade gak ktorg nyanyi..haha
thax bg msg, tapi kdt aku tk bpe ade nk reply hoho...
nnt raye kite 3G ye.... daa ~ :)


3 comments:

Macik said...

ahaha..!! ini name nye sengal ok kwn2!!
hikhik..tp best sgt moment nie..!! yeaahh..masing2 suke wat perangai..lg2 ehsan..SERAM!! hhaha
tp..rindu zul..!! :(

nur hamirudin bin ismail said...

ehemm.. rindu zul ye cik maznah???

Laluna_Semalaman said...

macikk.. hahaha.. yeah, rindu zul jugak..
ihsan mmg menyeramkn.kui3.

ciros..haha kau baru thu ke cik maznah kite salu rindu zul ? hohoo.. abis la kau mznah... :P

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...