Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Sunday, February 20, 2011

totally forgot that i still have another mum ! :')

kehilangan DIA, ( mummy)
mungkin sebab tu aku senang di perlekeh kn oleh orang2 macam dia (someone).
ikot suke dia bile nk perli aku, bile nk kutuk aku ,
yela aku tade sape nk back up lagi kn..

i'm all alone..
mungkin sebab dh terlalu byk beralah ,
mungkin sebab dh terlalu byk sakit hati,
mungkin sebab aku dh terlalu byk menangis ,
sebb asyik kena pijak jek.. :(







then,
she's coming :)
act like my mum, give me advice and so ever...
thanks for the support MOkDE :)

tagged : ALIAH TAWIL :)

4 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

awk ade sy juge la syg:)

Farra Akashah said...

kesian..
ckap jela ko bengang kat aku..nk tulis kt blog lagi
hahhahhaha..
sume untuk kebaikan

Laluna_Semalaman said...

sha : thanks syggg love you !
poyok : whtever.. la wey.

anis izmira said...

mengelabah mcm haram ! bajet kau hot sgt ke weyh ! sebelum nak tuju pape kat org cermin dulu diri sendiri . jage dulu kain seluar yg kau pkai 2 dlu !

kebaikan diri sndiri p0n belum tentu PERFECT . nak ckp psl kebaikan orang . WTF !

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...