Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Monday, April 18, 2011

LALUNA : lelaki nampak cute bila ? =)

Assalamualaikum ! 
macik2, pacik2 ! cewahhh , cam ade macik and pacik jek yang bace entry belog aku ni kan. hahaha.... before aku mengarot terlebey -lebey nie, nak soal jawap ngan korang, dah solat isyak belom ?  da mak ! hahaha, bagus-bagus , camnie la anak mak, eceh! dah bole dah nie. hahaha sengal ! =__='

okay tanpe mengarot dan membuang boreehh.. (beras) aku nak memekak pasal perkataan CUTE hari nie :)
eh... aku bukan nak puji diri sendiri tau, ( perasan gile tahap gaban , hanyut..hanyut! haha ) aku just terase tibe-tibe nak membebel pasal perkataan CUTE yang aku rase unic sket for today ! ini semata-mata kerana, mase aku nak balik tadi aku nak cross traffic light .. bile lampu dah kaler ijau , takkan nak duk terconggok kat situ kan ? haha.. aku pon memulas ler stereng kereta tu ke kanan... dalam sedap-sedap tekan minyak tu . ade one family nie ..nak lintas jalan .. aku terpandang kat anak dia ( amboit! gatei ko lalun ! ) hahaha... alkisahnya, dia nak lintas jalan dengan mak dia la... it's LELAKI okay.. mude lagi, umur dalam baye-baye aku la.. 20+ mybe :)
tibe-tibe aku nampak mamat tu macam cute gile... ! haha..motif weyh ? sebab dia pimpin tangan mak dia la , hehe ingat senang ke mamat sebaya dengan aku nie.. yang umur same la.. nak buat macam tu , biase nye la, baik dorang sebok pimpin tangan awek, pegi shopping ape sume..rather than hangout with their own mummy ! ouchh sweet lorh ! mak suke noks ! hehe keep it up yepp ! :)

so , aku pon terase nak mengapply kan nya di belog KEHIJAUAN ku ini (: pade aku la.... lelaki nampak cute bilee... :

first !
lelaki nampak cute bile diorang pegang budak kecik or baby :)

second!
lelaki nampak cute bile diorang dengan family :)
nampak bahagia sgt kn? (:

third !
lelaki nampak cute bile diorang tengah study :)
rajinnye cik abang oit ! :)
forth ! 
lelaki nampak cute bile diorang tengah jeles ! :)
aku tatau nak letak pic ape.. yang camnie okay kot , comeyl kan. ehe :)
fifth !
lelaki nampak cute bile diorang pakai baju kaler jambu ! hahaha

and last but not least ! nie ha ... ni haa ! bile dorang wat muke camnie ! cuteee sangat ~ hahaha :)p


comel kan ? comel kan ? hahahah (:
by lalun : lelaki  senang nak nampak market,
 tak perlu muke hencem,
 tak perlu keta  sport ,
tak perlu make up lebih - lebih 
korang just be urself and look smart ! setel ! :)

hehehhee ok done for this entry....
 thanks for all the lovely follower, 
dah berkunjung tinggal jejak tau.. nanti kite follow balik :) 

6 comments:

FizaFizz said...

cute2..sokong pendpt akk!
*bila la nk dapat lelaki cute cmni..huahuahua..:P

Laluna_Semalaman said...

fiza . hehehehe.. kn2 ??? huhu. insyallah bole dpt, jom kite pegi korea cari ! hehehehee

Nora Karim said...

laluna... lelaki yg nampak kat jalan tu kan... yg dia pimpin tangan tu... WIFE dia la... hahahha :P

Laluna_Semalaman said...

@nora : hahaha... tue sangat if nak jadi nak jadi wife dia meyh...hehehehe

mmz said...

kau mood tga korea mmg la. hehe. sume nye kau kate cute. akuh cute tak?? :)

Laluna_Semalaman said...

hahaa dah aku search pic kiut kt google muke mamat korea ni paling cute weyh, gagagaga ! kau terpaling sangat weyh ! hahaa :)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...