Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Friday, May 20, 2011

Laluna : Mengidam ? uishhhh....

Assalamualaikum ...

jengg..jengg..jengg ! hahaa.. jangan pikir lain macik2 , pacik2 sekalian .. hehehe.
Tajuk atas tu propa je lebih .. takde kena mengena dengan orang yang hidup atau pun mati .. cewwahh ! hahaha. nie pehal ceria sangat nie lalunn..... kata demam.... ? hehe. aku dah sehat la korang.. thanks for all the nasihat , and membebel.... kat telinga aku suruh makan ubat. mekasih ye.. ;p hee
semalam pak aku ... hulur kat aku .. sepapan panadol suh aku makan dua biji .. haa! kena paksa tau tak ! tanpa rela.. hahaha.. aku pon amik ler.. bawak masuk dalam bilik... amik air secawan.. lepas tu.. dok tenung ubat tu ... dah 45 minit lepas tu. baru ler aku ... makan .. tu baru sebijik... gulpp ! hahaha.... lepas 10 minit ... lagi sebijik ! akhirnya... aku kebahh jugak.... hee...tu yang dok online sampai ke pagi.. amik kau . hahaha..

ha..haa..nie dah jauh meraban nie. aku sebenarnya nak membebel pasal mengidam kat atas tuh. hehehe... tapi bukan mengidam macam orang mengandung tu la... aku mengidam nak karok ! ko tahu karok tu hape kan ? karok tu singkatan daripada KARAOKE .. yang sememang nya menjadi kegilaan seorang laluna. *senget la kau lalunn, hahaha... sape yang kenal aku dengan rapat nye.. akan tahu. bertapa addicted nya aku kepada mende alah tu.. hehehe..



masuk minggu nie. dah 3 minggu lebih aku tak sentuh microphone tau tak ? *memang la korang tatau... hehe.
erm.... sasha nak kuar plak malam nie.. tapi aku tak rase aku bole keluar, walaupun dalam hati aku nie, seboleh-boleh nak join dia keluar jugak ... =(

dah tu , how come ? how come ? hohoo...
yang lain-lain plak.. sume mau ajak tengok movie...
Filem Nur Kasih ...
aku tak pernah terfikir nak tengok filem tu langsung pon sebenarnye. hahahaha
tapi bile di promote oleh si Suffian Othman tu .. a.k.a Cikgu Pian..
macam seronok plak kan ? hmm... Qaqa ajak, Sasha ajak, Bobby ajak ...hohoho....
masalahnye bile nak pegi ? adoi...... masalah betol... muke gah tak berapa nak cun nie.. *selama nie cun ke weyh ? hahahaha... tu yang buat aku makin malas nak keluar doee... T_T

pape jelahhh..... aku nak layan cite Cinta Melody nie kejap...bubyee ..



p/s : thanks fara ... buat entry tok akk ;)
nak tengok entry tu, klik sini eh.. FARAH

lalunn : kawan-kawan aku ramai muke cam artis tau .. so, aku tetibe terase nak buat entry pasal diorang.. ermm.... diorang marah tak agak nye ?? chaa ?? hahaha.. sasha, fikri, wan kidz, zul , susue, khalifah .. hmmm... nantilah tengok camane, hehe ;)

6 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

haha:D ade ke yg rupe cm artis?
aku yg berangan cm artis smlm da kne dgn pacik tu..
org tu kate "yg nsem ngn yg xcntik..yg ko ckp ko cm lisa tu nape?"haha
die cm nsem sgt la pulak!haha:D

P/S: die xbace kot..hehe;p

Miss Lalunn said...

mstilah ade meknon ! hahaha..
yang sharifah nur tuhhh , hehehe
hmm..lantak kn dia jeles la tuhh ! huh !

eh..dia bace la blog aku. haha tapi komen dia tk bace kot, so dnt wory la...ey. bole ke tk ni permission ?? hehehe

QAQA atiqah said...

aku tk macam artis ke ? muahahahaha ;D

Miss Lalunn said...

macam2... macam2 qaqa . hahhaha ;p

|ShaChaPe'ah| said...

ok2..boleh..bg yg cun2 sket ea..bangga sket aku..hehe;p

Miss Lalunn said...

hahahaha... kau tagged sendirik pic yg ko nak bg aku insert tu, nt ko komplen plak... aku letak pic ape2.hehehe.. tagged tau ;)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...