Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Monday, July 18, 2011

LALUNA : Bicara Tentang Rahsia Hati......!!

kite takkan paham tentang hati ..
hati menyimpan banyak rahsia di dalamnya ..
kadang kadang adalah lebih baik segalanya menjadi rahsia hingga ke akhirnyaa.. :)
andai terlepas kata ..
alangkah sadisnya ..
banyak hati yang akan berduka lara ..
sebaiknya ia di simpan rapi ..
kalau boleh sejauhhnyaa di sudut hati ..
andai bisa di lempar jauhh..
biar la ia bersemadi ..
aman sekali ..
di pusara cinta mati ..
yang takkan ade pengganti ..
biar bibir merekah kan senyuman ..
sedaya upaya mencuba seikhlas hati ..
tanpa harapan dahulu ..
yang kini kecewa nya kiann pasti ..lalunn : doa bagi hati hati yang kecewa . Allah sentiasa bersama kamu wahai sahabat sahabat ku .. mungkin Allah s.w.t ingin menemu kan kalian dengan seseorang yang lebih baik dari sekarangg... yang mana satu hari kelak , kalian bakal berkata "ruginya aku menghabiskan separuh airmata ku dahulu , sedangkan bahagia nya bole ku kecapi hingga kini ..mengapa kita tak bertemu dahulu ? "  seperti ayat pujangga islamic ..
Allah swt. turun kan hujan , kilat , ribut dan petir .. kita tertanya tanya mana perginya mentari ... sedangkan selepas itu Allah hadiahkan kita pelangi nan indahhh .. lebih indahhhh dari yang kita impi kan , wallahualam. insyallah , semakin dekat kita dengan kepedihan kesengsaraan, kekecewaan ... semakin kita hampir dengan kebahagiaan . semua penamat cerita haruslah dengan bahagia... insyallah . :) wallahualam.

2 comments:

aryuyidIary said...

ermmm..hati tiada siapa yang tahu..orang tidak akan faham ape sebenarnya yang terbuku..maybe..ape yang berlaku pasti ada sebab dan hikmah..just pray we can get best of the best in our life..:)

Miss Lalunn said...

yupp betol tu, sakit weh , simpan seseko ni .. rase nak lari jejauhh jeh! tapi tak mampu. so hadap jelarrr, hope hikmahhh yang ade di sebaliknya tu , cepat muncul ! :) thanks ary... :D

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...