Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Monday, July 18, 2011

LALUNA : Berapa harge blog kau ?? ;p

Assalamualaikum ! haa meh sini lalunn nak kongsi ceghita sikit. hehe.. tadi gah syok syok blogwalkingg.. kat belog someone.. *aku lupe dah belog sape yang pentingg tiap kali aku blogwalking aku FOLLOW ;)

aku terjumpee BizValue. haha.. aku pon cube untuk mengCHECK berapa nilai belog kesayangan aku ni ... haa! hamekk ni ! :)



haa kalau korangg nak check berapa VALUE belogg korangg , meh klik kat sini ..

selamat mencube ye ! :)

6 comments:

nur hamirudin ismail said...

mahal benaw! boleh caya ke??

Miss Lalunn said...

haha manee aku tahu, ce ko try kt belogg kau plak ?

Miss Lalunn said...

haha manee aku tahu, ce ko try kt belogg kau plak ?

mindaKhayaLan said...

tapi belog MK lagi mahal La..pelik la MK...hehehe

|ShaChaPe'ah| said...

amboiii!!!!
mahalnye!hehe;p

Miss Lalunn said...

hahaaha tak caye pegi la kt blogger blogger yang pemes, ce try link dorg, lagi mahal weh ! :)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...