Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Sunday, July 3, 2011

Laluna : Facebook is bosan ! siyesly ;p



Assalamualaikum ! mood aku baik je today .. tapi minggu minggu mendatang ni , aku rasekan yang teman baik aku .. si Facebook ni . dah membuat kan aku bosan terhadap dirinya (ecehh puitis tol ayat ;p ) haha .. nak buad macam mana .. time bukak fb , noti melambak lar, tapi mase on9 , macam tak on9 je ... seketul seketul noti kuar. bosan doe .. tak rancak cam dlu-dlu , idk why ... nape ek ? hmm..



bye facebook . for awhile ... ape ape hal contact lar kat blog , or hp okey but please be make sure that korang gune num CELCOM , Maxis tu , kalo rajin nak kol bole lar, hee thanks syg syg ku ;)

 yupp,, connect with people in ma life , sgt ;p haha pape jelah , aku dah fed up dengan facebook !!!! *over nau dol. hahha bia la.

k.tc.bye ...

lalun  : rase nak cipta website yang lagi power daripada fb ni , Lalunspace ke , LalunFace ke . hahaha .. My Laluna ke ;p Twilalun ke , an ? ;p

nie ekpresi mukee aku bile gah on9 tahu tak ? ;p

3 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

haha:D
mmg la bosan sbb da hari2 mengadap..
cube ko tgglkn semggu ke..knfem ko rse rindu gilasssss....hehe;p
aku pon bosan gak weyh..
klu xde quiz test layan korea je..
korea time!:))

QAQA atiqah said...

lalunface ? hahahaha ;D

Miss Lalunn said...

@ShaChaPeah : nak korean movie ples ! datng sini minggu ni bawak k :) ehehehe

@QAQA : hahaha yelar ! pemes emes aku t weh ! kui3 ;p

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...