Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Saturday, July 2, 2011

Laluna : Shopink, Karok and Bollywood ! :)

Assalamualaikum ! :)
nothing much to membebel rite here .. just wanna share that semalam , aku pegi Melaka , and it was unexpected hangout with my cousin , kak long ida ..

petang tu we all gerak .. aku drive keta dia, mule - mule pegi kenduri kat sempang , cukur jambul , but we all datang makan je, haha , then .. after balik tu .. tuka baju , then gerak ke MYDIN ayer keroh .. kat situ , first-first benda yang kiteorang buat adalah , karok ! haha but karaoke JAMBAN jelar, satu lagu singgit ! hahaha ... dalam berapa belas lagu entah , dak kak long bukan nak nyanyi, dia beli sume lagu, aku yang nyanyi ... ;p

lepas tu , aku teman dia beli barang , beli teddy bear , haa terlupe plak that hari sabtu was a day without plastic bag, yeahh that sound nice cause lepas bayar tu , aku ler the person who kena pegang that Teddy Bear , hak hak hak .. cam cumel je kan , pegang teddy bear, sambil makan cokelat cadbury. wekk ! ;p

lepas tu, pegi beli kain tok raya, ehemm ! aku pakai duit gaji sendiri tau. hahah kain tu .. aku sendiri pon confius kaler ape sebenar nye, cam pink pekat pon ade, cam marron pon ade , cam purple pon ade ! hahaha . tapi its was blink2 , okeng ;p over sangat kak Jah nak raye tahun ni dik non ! hahaha


lepas tu , we all singgah Pizza Hutz .. perghh tak macam ramai plak ! habis ler dalam 40++ dapat spaggy , my feveret and pizza yang dah tambah cheese byk2 , yummmy ! ;p

tapi tak snap pic langsung ! haha sebab tak tpikir nk update pon ;)

lepas tu, ktorang balik larrrrr.. (kononnye ) dah pukul 10.38pm mase tu ..
singgah Telok mas beli cd lagu ... lagu ape aku beli ? aku beli lagu Hindustan ! hahaha .. lepas pada tu , mesti lar nak dengar kan ... kiteorang plan tok merayap lagi , mase tu dah pukul 11 lebih kot .. lantak lar, haha

pusing balik ke melaka ... yeahh ! ;p
round round the world .. lagu tu ade 23 .. pusing pusing sampai ler habis lagu tu .. haha
ke Pulau Melaka , Jounker Walk , Mc, lalu sane sini .. tapi tak turun pon , dalam keta jeh . teeehee ;D

sampai ayah aku bagi text " kat mana ? " hahaha .. sory kredit tadooo ..
so , sampai umah dalam 12 lebih camtu .. balik , balik , basuh baju, (gune tangan k )
pastu solat isyak , then tengok cite Perfect Couple sampai ler tertido depan laptop .. ( laptop tu atas katel k ) esok baru tutup laptop ! hahaha :)

puas ke ? tak puas ! nak pegi karok kat Dream Box , tapi tatau nak pegi nan sape .. :(

okey byeee ...


lalun : besh merayap malam - malam sambil dengar lagu peberet , rase cam tanak balik rumah je .. hahaha ;p

4 comments:

FizaFizz said...

wahhh bestnya kak jalan malam2..bila nak hang out sama2 nih? lalalala~
hinsudtannn?? febret gak! mesti lagu best2 kannn!

Miss Lalunn said...

FIZA : hehehe , sangat besh lor dear ! haah set the date yunkk, dh same2 melaka , dekat je kot! karok jom ?? haha :D sgt suke lagu industan. elak ngantok . hehehe

|ShaChaPe'ah| said...

weyh aku nk pnjm cd industan tu!!!!!hehe;p

ouhh xreti nk g dream box ngn sape..
ok xpe!aku sentap!hehe;p

Miss Lalunn said...

@|ShaChaPe'ah : hahah bole , bole ! nanti kite layan 2 org dalam keta ek, sbb bole bukak kt keta je ;p

haha yela , aku skg tguw korang ajak date je .....baru aku gi . tanak plan dah , ;p kih3 ....

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...