Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Wednesday, July 20, 2011

Laluna : Follower yang ke 200 ! thanks dear ikha :)

Assalamualaikum , here i wanna say thanks and congratz to IKHA , eehehe sebab menjadi follower yangg selama ni di nanti kan :) beshnyeee belogg dah 200 follower dah... hope korangg sudi singgahh sini lagi, just amik ape yang baik and tegurr ape yangg terkurangg ye.. thanks again , haa meh sini nak kenalkan korangg dengan follower num 200 ni ! meh meh . hehehe name dia SITI ZULAIKHA BINTI MOHD RIDZUAN , FROM TAWAU SABAH MALAYSIA :)

sile kelik ke pic ini untuk ke belog comel beliau ! :)



lalunn : dengan ada nya sokongan and kata kata komen dari korang sume, semangat aku nak berblog ni menjadi jadi :) and nak buat yang terbaik... sambil kite berkawan kite share ape ape yang baik untuk kebaikkan bersama... sharing is caring rite ? and caring si loving! hehe :P

3 comments:

Siti Zalikha Mohd Ridzuan said...

Thanks..really appreciate it...salam perkenalan :)

zie_ira said...

wahh,,thniah2,,^^,,

keep blogging dear,,:D

Miss Lalunn said...

salam perkenalan too ;)

hehe thanksss ziraaaa~!!!

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...