Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Tuesday, July 26, 2011

Laluna : MALAS !

bole nampak la mane kawan yang amik berat
or mane kawan yangg suke mencari time perlukan member tok bercerita jehh.
actually tak gune jadi kawan yang tahu nak susah kan member jeh , tapi bile member lak dalam problem or ade masalah .. dia buat cam tatau je... sampai la member tu rase nak bercerita dengan dia . tu pon layan macam tanak layan je. eh baik tak payah dengar doe.. cakap je kau malas nak dengar cite dia . kan senangg..
ouhh time cerita kau ... kemain lagi ... panjang lebarrrrrr dia layankan... adil ek cmtu ? planet mane kau duduk ?? kasi tahu sikit... nak buat surveyyy !!!


lalunn : aku pon tak tahu nape aku tulis camnie. maybe tok peringatan diri sendiri and orang lain kot.. pandai pandai la hargai kawan yang sentiasa tolong and hargai kite eh. jangan pentingkan diri sendiri sangat. nanti susah kawan gak yang kau cari .... blahh arh.

5 comments:

mmz said...

weyh..!! aku tade kdit...kau ad hal ek mlm nie.. so cancel jep la ey. lgpn ko pose kn..

ZWAN SABRI said...

nak cari kawan untuk bergembira mmg banyak tapi kalau nak cari kawan untuk sedih, mmg sikit.. entah2 takdak langsung.. HUHU

MySuaraBlog: SODA itu STRESS

CIK YAYA'NA said...

betol2 kemarahan ni,,

zie_ira said...

uww,sabo2,,yeah2, macam2 kawan ade dalam dunia ni,dan leyh kenal mane kawn sejati ,mane kawan sekdar kawan shje,,:)

Miss Lalunn said...

:)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...