Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Thursday, August 25, 2011

Laluna : Header Datang Lagi !!! :)



Assalamualaikum you alls ! morningg ! haaa.. murahh rezeki bile happy pagi pagi ni . aminnnn ! hehehe ..

alrte , aku malas nak membebel bebanyak . aku tahu korang pon banyak mende nak kena buad . almaklum ler nak dekat raye lagi berapa hari ni . same ler gan aku . tapi tangan ni dok gatal gak nak menaip weh . haha salah kan dia , jangan salah kan aku . kih3 ^^

seperti kata tajuk di atas . Header datang lagi . haha.. ape la lalunn ni , kau dah batak sangat mengedit ke ! huhu .. aku bosan bosan , tetibe terserempak dengan PP hotsss member aku nan comel and melecunn sorang ni .. terasa ringan je tangan aku menCuwikk PP fb dia ..

dan dengan seselumber badaksss nye , aku jadikan header . korang kOmen lar .. kalau teruk  , sile kutuk dengan eklas ye.. sebab aku akui aku memang tak reti edit. salu dah kena perli ngan ade orang tu . hahaha...

okay ni header dia !



lalunn : to Anna Farhana , anna aku buad eklas ni . haha.. kalao tak cun cakap jehh.. ley buadkan yang lain.. hehe *punye lar rajinnn.. , bukan ape nak meningkat kan skill.. jeh. ehe. btw. thanks for the tunjuk ajar dari Hazirah Zainal juga. tanpa beliau spe ler saye ni di mate pengedit gambar. tetibe. haha ;p

4 comments:

reen said...

untunglaaaa pndai edit. bile tah reen nak ade header :( sobsob

Miss Lalunn said...

huhu. kite pon baru meranggkak rangkak reen ;) alolo.. tamo nanes cmtu. nk header tk ? klo free kite ley buad kn ;)

QAQA atiqah said...

like 100 kali ;)

Miss Lalunn said...

haha yeke ? mekasihh kih3 ;) anna sile komen !! haahaha ;p

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...