Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Monday, August 15, 2011

Laluna : Thanks Kamu Kamu :))

Assalamualaikum :) aku edit sikit entry ni memandangkan pacik photographer incik naser sudah mengupload pic dari kemera mahal beliau ke fb.. hoho. mekasih :)

nie antara pic kenangan kiteorang bersaksikan pengkalan balak *ayat tu tak pyah jiwang sangat bole tak ? hahaha.

pengkalan balak : syampu, lalunn, sasha , fikri :)


hidung incik photographer tetap nk interframe dalam ini gambar! hehe ;p

sempat mencapub : ini tuan pnye blog ! muke cm cartoon. hoho ;p
bersantai sambil tunggu waktu berbuka :))
masih bersantai . budget model je sume ;p
ini syampu , nak kfc free ley contact dia eh. heheh ;)
wan kidz , celam a.k.a safee sali , bobby and syampu ;p
karya seni photographer : any komen ? hehe.
model a.k.a mr.photographer . ahmad naser ! ;p

agenda berbuka puasa bermula . masing masing dah amik port masing . ;p
saya berbangga dapat berbuka dengan SAFEE SALI ! yeahh. hahaha :) -baju kunink tu ye-
encik celam. hehe

ceria with my dear sasha :))
kucing yang mengundang kontroversi. sasha and nasir menjerit. nasir menjerit ?? ;pp
kitaorang memang romantik camnie. haha ;p
weh ! sotong tu aku nye , ikan tu aku nye.. sume aku nye. hahaha. *dialog tipu je ni :)
incik ini kelihatan sangat gembira ya ? hoho. katanya ''ala nanti kau dah ade ehem2, aku lak tolong kau. hehe" tergelak aku bace ayat tu tau tk.insyallah :)
perut kenyang , hati senang . :)
saje letak gambar ini tanpa motif :)
nak ucap thanks kat incik photographer ni, sbb sudi buad berbuka bersama . cam reunion gitu ;p haha.. and for pinjam kemera NIKON anda. mekasihhhhh bront!




Mc ---> Medical Check Up--> Lendu--> Pengkalan Balak :))---> Lendu ---> Merlimau :)


thanks you guy's ..!!

Intekma
Merlimau
Shah Alam
Port Dickson
Bkt. Rambai
K. Pilah
Alor Gajah

next time jumpe lagi , gud luck in live people !!
degree waiting for us , grabb all the things!
and be proud to be an UITM student. yaww ! *ini agak over. haha. k bubye :)

lalunn : kena memikirkan nak jadi bini wan ke bini bob ?? *haha biol dak dak 2 eko ni . hehe. penat gelak layan korang tau . thanks buad aku senyumm and tawa harinie. i love both of you, nak due due lar boleh ? haha =)

11 comments:

CIK YAYA'NA said...

amboii,, tamak,,

|ShaChaPe'ah| said...

x ckp pon love aku:((

A.I said...

dapat continue stady eh?
untunglaa. =)

Miss Lalunn said...

achik : hahahaha. rezeki lar ;p

CHA : oit . kau mmg dh ade dalam ati lar. tatau ke ? haha iloveyou cha !!

A.L : iyupe. hee :))

|ShaChaPe'ah| said...

hehe:)
tau da!ecehhh...haha:D
loveyoumore!:))

Miss Lalunn said...

hehehe. :))

yaya | mohd said...

bestnye dpt buka same2. :)

.s.e.r. said...

lahanat je kn..mnede ak jerit..haha

Miss Lalunn said...

yaya : sangat seronok yaa :) heehe

naser : ahh. naseb aku tak rakam je hari tu tau ! ;p hahaha

|ShaChaPe'ah| said...

haha:D aku pon trkejut naser jerit..ape daaa..hehe;p

did he said that?nnt die akn tlg ko plak ye?ok cmtu aku xsabar nk tggu hari itu tiba!hehe

btw, aku suke sgt gmbr kite ber2..sweet giler kot!hehe:)

Miss Lalunn said...

hahaha. kalo tak sabar. doakan lar cepat2 datang september tu :))

kan ? haha romantik giler. mekasih yang tukang snap. kih3 :)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...