Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Wednesday, August 3, 2011

Laluna : Menu Sahur Lalunn hari ni ;)

assalamualaikum , hehehe . first of all , lalun nak say thanks kat kawan lalunnn ,macik yang putehh gebuu sorang ni . HAZIRAH ZAINAL :) sebab dah susah payah ajar lalun sampai sanggup buad first toturial bout nk crop pic .. heehe. maybe orang lain ingat benda tu cam senang je .. tapi bagi lalunn yang baru nak belaja bab ngedit ngedit pic ni .. camtulah gamak nyee.. akhirnya baru le tahu caneer korang korang kat luar sane tu dapat header belog cantik cantik :) lambat nau lalunn ni an. haha. adehhh -__-'

ok ni lalunn baru je lepas sahur , nak tahu lalunn melantak ape tadi ... ? huhuhu...


Nasi goreng ( cik tinie hand made )


Nudget gorengg ( hohoho sedappp .. )


Ketam masak lemak cili api ( perghhh ... terbaik ! haha )

lepas je kenyang tu , keje lalunn haruslah kemas meja tu . dah sedap makan , mestilah kena tolong buad kerja kan . hehehe. alhamdulillah dah nak masuk hari ke 4 kite berpuasa . semoga semua amalan kita di berkati oleh yang Maha Esa . aminnn.



lalunn : semalam ade orang buad maksiat kat rumah sewa sebelah surau yang selalu gi terawikh tu .. haihhh ( tade niat nk mengumpat , nk share jadikan teladan buat kite semua supaya sentiasa jage diri okay kawan kawan ) diorang dah kena tangkap dengan HEP politeknik dorang. lepas tu kenalah tindakan . terkejut lalunn dengar cite tu . hope dorang berubah.. nauzubillah . harapnya kita semua dijauhkan dari perkara perkara mungkar begitu. aminnnn :|

7 comments:

FizaFizz said...

wahhhh..heaven nya dapat shur makan ni semua! hantar kat tun merah kak! kita sahur roti jekk..:(

Miss Lalunn said...

hehehe , meh lar balik kampunggg dear ;) hari hari ley sahurrr besh2 :)

|ShaChaPe'ah| said...

wahhh...gler sedap!
aku lapar da nie..ok nak buat nesvita skrg!haha:D

btw,lawa seyh header!kan lg cun letak gmbr sndr:) hehe

QAQA atiqah said...

nasi goreng tu buat aku terliur tawuuu ? nasib baik puaasaaaa ;p pergghh , gile berani buat maksiat time blan pose , ape laaa .

Miss Lalunn said...

Sha : hahaha baru belaja weh. hehe ;)

QAQA : haha tu la weh , aduiyai wt malu nme kampung aku je. ishh.

Miss Lalunn said...

Sha : hahaha baru belaja weh. hehe ;)

QAQA : haha tu la weh , aduiyai wt malu nme kampung aku je. ishh.

Miss Lalunn said...

Sha : hahaha baru belaja weh. hehe ;)

QAQA : haha tu la weh , aduiyai wt malu nme kampung aku je. ishh.

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...