Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Tuesday, August 2, 2011

Laluna : Tema blog Ramadhan lalunn! :)

Assalamualaikummmm ! hehehe. lepas sahur n subuh tak baik tido kan ;)
so . di sebabkan tade keje. aku pon mengedit lar blog aku sempena ramadhan ni. alkisahnye . ade sorang hamba Allah ni komen kt shoutbox . dia cakap header cantek tapi maybe tak sesuai bulan bulan pose ni . so aku pon terfikirlah. betol gak cakap dia. kasi sopan sikit la.
sikit tak sikit. berjam jam gak la aku dok mengedit sume ni. soooooooo.... inilah hasilnya! hehe ce komen ce komen. okay tak ? ;)


original by my own hand okay ;) THANKS FOR HAZIRAH ZAINAL for teaching me to crop pic :) puas hati . hohohho!

okay . selamat menjalani ibadah puasa bagi hari ke 3 ni. semoga kite dapat menjaga segala galanya agar pahala puasa tak berkurangan. kurangkan kontroversi , tingkatkan prestasi , cewahh! cam MELODI .. plak haa. haha. okay . done for now. i'll be back for moree info yang berkaitan dengan ramadhan ni tok di kongsi bersama .. hohoyeahh! :D hehe.



lalunn : tugasan hari ni , kena pergi hantar wan and tokbah ke pusat theraphy kt taman debunga tu . pergi bazaar ramadhan. and berusaha menculek achikk tok di bawak berterawikh bersama aku dan zierahhh malam ni ! haha ;)

7 comments:

~ Cik Azz ~ said...

Yang penting, cuba untuk buat header tu... Gambar2 tu mintak je kat pakcik gugel... konpem dia bagi punya la... hehe...

Siti Zalikha Mohd Ridzuan said...

cantik3..sejuk mata memandang..hihihi..selamat berpuasa :)))

sara zainol said...

like it. more muslimah.. :)

zie_ira said...

wahhh ,,hijauuu!!~^^comel2.

yeahh2,,hari ni cuba lagi menculik achik tahu !,,dan berusaha tuk satu saf hari ni,,kekeke,,^^

asnizaziz said...

comelnya header..selamat menjalani ibadah pose n selamat berterawih ^^

|ShaChaPe'ah| said...

ok2..cun!:))
tp nape xletak gmbr sndr??
gmbr sndr kan lg cun..hehe

Miss Lalunn said...

thanks you alls ;)
sha : aku tk reti edit pic sendiri la. hohooho sbb tu pnjam pacik google :)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...