Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Tuesday, May 24, 2011

Laluna : Alhamdullillah :)

Assalamualaikum korangg! :) sory sekarang nie aku dah malas betol nak update belog , padahal dalam melalui minggu-minggu ni.. macam-macam kes berlaku depan mate, kemalangan, kekecewaan, orang pelik-pelik, yang jumpe bomoh la... haiihh. hangout ngan kawan-kawan pon aku tak sempat update.. sory T_T ..
mood nak menulis dah kosong.. tatau la kenape.. hmm

tapi malam nie.. eh silap.. hehe pagi ini.. aku nak update sikit rase kesyukuran aku pada yang MAHA ESA .. sebab bagi keputusan yang memberangsangkan, bukan sahaja pada aku ,
tapi pada seluruh warga uitm ! :)

ALHAMDULLILLAH :)

congrat's ye buddies sumeee ! berbaloi atas segala yang kalian dah lakukan usaha untuk semua nie... go go chayok pulak untuk stage yang seterusnya ! hehehe ! :) merasa angka yang di idamkan semua student .. walaupun tu hanyalah markah praktikal... aku tetap bersyukur ;)



tapi dalam keseronokkan itu .. aku terhenti seketika... aku teringat kan seseorang... dimana dia sekarang ? apa yang dia sedang lakukan ? tibe-tibe hadir perasaan , ingin berkongsi berita gembira nie... seperti selalu.. tapi .. aku kena cepat-cepat sedar diri ... kami bukan macam dulu lagi :')
tapi tetibe rase rindu dia... *ini salah ke ? *
hujan tibe-tibe turun.. *crying la* hahaha.. aku gelakkan diri sendiri.. ape kejadahnya la hai.. ingatkan dia.. sedangkan dia ade banyak lagi perempuan yang dia nak ingat...
aku tahu , salah aku jugak sebab macam jual mahal sangat, tanak reply mesej la ape sume.. budget tough je.. now, amik kau ! serves you right lalun !

budget jeh nak jadi doktor cinta konon.. aku sendiri tak pandai kawal emosi.. suruh orang pandai la... jangan fikir negatif la ape semua. last2 aku sendiri ... macamtu .. *manusia memang tak sempurna... tapi...hmmm...



hope dengan adenye someone new nie.. hidup aku boleh ceria semula :)
thanks to him... hey ! i love ur guitar .. and that song.. "belaian jiwa.." coz u make me sengeh... when you do all the sweet2 things. haha.. ;p thanks Mr.P :)

lalun... : i need taaruf for my future..can anyone be my taaruf ? :)

5 comments:

|ShaChaPe'ah| said...

bersyukur la kerana masih ade yg syg:))

QAQA atiqah said...

Ko suke same ngan aku, hepy, but stil carik , orang yg nak dikongsi, hahaha ;D, btw, who's mr.P , fineee ! g2 tk tauuu, merajuk 12ratus kali ngan ko !

Miss Lalunn said...

@Sha :

alhamdullillah, but i cant stop rindu dia.. ;p

@Qaqa atiqah :

hehehee... ce tanye susue, aku dah cite kat mek non tuh, hee :)

|ShaChaPe'ah| said...

xpe..rindu je la..
perasaan kn..mane boleh halang:)
as long as xmemudaratkn diri ok la tu..

meh aku nyanyi utk ko..
"bila ku rindu..aku trsebut nama muuuu" hahahaha:D

Miss Lalunn said...

hahaha.. masehhhhh bagi lagu tu, hehe :) hmm , tolong la ade someone yang bole buat aku tk ingt kt dia... motif nk ingt dia lame2.. no point.... hmmm

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...