Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Friday, August 26, 2011

LALUNA : Header Raya Upcoming ! ^_^



Assalamualaikum all bloggers yang sedang blogwalking membace entry ni ;)
ok ok .. ape yang korang perasan dah berubah kat blog aku ni ? huhu..
header gan lagu .. kan kan ? haha... ni sume semata mata kerana nak menimbulkan keSYOKkan feels tok beraya tak lame lagi ;)

puas aku mengedit header tu . tapi tak tahu ler kome berkenan ke idak .. hehe. budget header bertukar kerana tema lar. tiap tiap bulan ... mampu ? x_x' huhu.

actually aku tak tahu lagu ape yang sesuai tuk blog for raye ni . sebab aku suke sume lagu raye. walaupun lagu tu lagu sedih , kesah ? hahaha.

dalam seronok seronok nak raye ni kan .. mesti ade perasaan sedih gak . tol tak ? yelah .. nak meninggalkan ramadhan . satu satu nye bulan yang mulia . yang berlipat ganda pahala bile membuat kebaikan . :')

alhamdulillah , ramadhan kali ni .. dapat terawikh lebih daripada ramadhan yang lalu .. cume yang minggu minggu terakhir ni , terganggu sikit dengan aktiviti bershopping. aduihh .. kalau dah perempuan tu , perempuan jugak la.. hehe.

if bukan aku yang bershopping pon , kekawan ajak kuar or cousin cousin ajak teman kan dorang. so , melayankan ajelah . heehe :)

macam tadi , pegi shopping kat tesco , aduih.. nak mencari parking je dh sejam .. shopping sejam setengah , kuar dari parking sejam gak . mati den .. serius. letih jamned gile weh .. bertarung dengan nyawa bile keta rapat rapat cmtu . slah masuk line. dumm ! berlanggar. omaigod ! tapi alhamdulillah selamat sampai rumah dah ;)

to all people especially yang duduk melaka , yang berkeinginan nak shopping kat TAMAN CEMPAKA tu .. sile lar datang awal awal .. cause after 10 , memang cari pasal ler , yang duduk kat seat penumpang ley relax lagi . yang memandu cam aku ni ? crammmm kaki wehhh.. duk tuka tuka jap minyak ,clutch , break . mata tk bole tersilap sikit . huhu T_T
tapi aku ley jek sempat ber texting texting. kih2. ape punye perangai . jangan tiru k ;p

ok ! aku dah membebel panjang sangat . sory curik mase korang. haha padahal nak cakap pasal header je. haishh .. korangg jangan bosan tau . aku memang suke membebel. huk2 :)
okay . nak solat subuh . jom solat ! :)


lalunn  : hari ni kite meneruskan aktiviti mengemas dan menghias rumah ! chayok chayok ! ^_^

7 comments:

Anas Clay said...

cantik.. suka2.. =)

Miss Lalunn said...

thanks weh :)

|ShaChaPe'ah| said...

selamat hari raya lalun!:))

Anas Clay said...

baik2 api pelita tu nak sambar beg ko.. haha~

Anas Clay said...

baik2 api pelita tu nak sambar beg ko.. haha~

Miss Lalunn said...

shachapeah : selamat hari raya sayang :)

anas : haha... tp aku relax je kn ? budget cool je kt situ. kui3..

Anas Clay said...

ada stail~

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...