Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Friday, June 17, 2011

LALUNA : KL Gangster , Hangout , and sifat malas !

 Assalamualaikum , wbt. entry short and simple ni .. nak bagi tahu je, tadi aku dah menonton filem KL Gangster ! hahaha .. siyes cite tu superb beb ! memang full dengan action-action nye .. like older post aku tu . tapi siann ending dia , cam nothing je .... hampeh sikit di situ , but n'way mungkin Syamsul nak garap the second KL Gangster plak kn , hahaha dia kan suke buad cmtu . hee ;p

aku tengok movie tu dengan sepupu aku , syera ... mase aku pick up dia tadi , tekejot gak tengok dress up dia, haha dah macam hana tajima dah wa cakap lu ... tergugat akak , haha tak lar gurau je.. dia sekang dah lawan tokey , hehe dah makin cun melecun sekang. heehhe... dulu kitorang ler yang ganas-ganas , ramai mber laki ape sume .. pastu tup2 sekang dah bershawl bagai , make up lagik . haha dia lar paling ketara, :) muke kitorang seiras gak lar.. yang beza , dia cerahhh , aku gelap sikit . hahhaaha ;p

nak upload pic dia tadi , yang macam retis tu .. tapi line cam mengong sikit , so besok besok jelarr aku update yek ! teehe ! :) *perasan nak gelak cam FL , blah lar kau lalunn ! hahaha

then ... sifat pemalas .. haihh ini lar masalah yang terPaling Kronik aku hadapi ... maybe korang bole kasi award same aku ... hahaha. pasti num 1 ,tiada yang dapat meragui nye , hiokkkk~
dulu rajin je masak macam-macam kat rumah ni , now, asal bole aku belasah je masak yang simple - simple , pastu sekang dah salu tido lewat ... kalau mase praktikal dulu , aku  ler makhluk yang tido awal , sampai wani cakap , comeyl je ngantok awal, hehehe ;p  wan pun cakap , sejak bile kau tido awal ni , hahaha .
now, sume dah tak macam tu , ni kalo tido lambat , mangun pon lambat lar . ish , ish ..tak shuke , huk3 ...
tapi bile dah ber FB , dah tengok MOVIE haihhh can't handle myself lor ... hohoh , teruk kn ?
hmm nak berubah lar .. sebab minggu depan insyallah , dah setat keje dengan kak dya :)

doakan lalun berjaya berubah yeee ,korang sumeee ;)
berubah menjadi seorang yang berdisiplin and tetap pendirian .


lalun  : minggu ni kena tolong ayah settle kan LHDN dia .. hayokk ! hari tu , dah salah masukkan , ape lar name je office management , benda tu pon bole silap, berangan je kau lalun , teehee ;p byee , nite korang esok nak gi dating dengan kak dya and boby, gi umah Erlie :) abang dia kawin . hehehe

2 comments:

mmz said...

amboi..da koje nmpk ley la angkat QM lps nie.. ;)

Miss Lalunn said...

hahahaha, keje tok 4 hari je beb ... mane celah QM nye, bpe rat je aku dapat, :)

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...