Sape follow dia comeyl , hehehe =)

Wednesday, June 15, 2011

Laluna : KL Gangster !

Assalamualaikum ! hari ni kite nak review sikit cite yang menggemparkan nie. haha gempar la sangat , tapi siyesly babe, kalau dah berapa hari tayang jeh, dah sampai 6.2 juta ! tak ke gempar tu ! hahaha.. salut la wa kat pengarah filem nie .. (sambil gigit cekodok .... ish liat tol ) okay sambung story balik .. haa... cara aku cerita ni over tak ? haa ? hahaha cam over kan, padahal aku tengok pon belom , ade hati nak buat review ! eh ..sukati ler ! ahaha.. review from kawan aku nye perseption ..
btw, dah beli dah tiket nak tengok cite ni, tapi tak sempat .. hmm takpelah lain kali jelahhhh... maznah ! ko nak tengok an , meh gi gan aku meh ! hiokk ~ ;)

meh usha-usha antara babak menarik dalam movie ni ! ;)


encem kan bf aku hentak orang ! hahahaha macho lar ! ;p



TERBAEK ! hahaha

perghhh ! lu langsi lu mati ! erk .. tu filem lain ek ? hehehe

kau nak aku shoot kau ke , nak bagi duit doposen ! cepat !!! hahaha

lu memang %@$%# erk ... jage tatabahasa kat blog aku eh . heheh ;)
shoot story bout this film !


Malek adalah seorang gangster yang baru bebas dari penjara setelah tamat menjalani hukuman selama 5 tahun. Malek mahu melupakan dunia gangster dan pergaduhan lalu memilih untuk menjalani hidup sebagai orang biasa dengan azam baru. Sekuat manapun Malek cuba lari dari dunia gangster, dunia hitam itu cuba mengejarnya untuk menarik Malek kembali semula ke kancah pergaduhan sesama gangster. Malek berusaha meredakan amukan Shark yang kini mahu menguasai kawasan Kuala Lumpur. Kemunculan semula Malek adalah ancaman paling hebat buat Shark kerana Shark merasakan Malek adalah halangan paling buat dia untuk muncul menjadi gangster terhebat.

Lebih parah lagi, Jai iaitu adik kandung Malek kini berpihak kepada Shark dan menjadi orang kanan Shark yang paling setia. Sanggupkan Malek menumpaskan adik kandungnya sendiri? Berjayakah Malek menentang Shark? Bagaimana nasib Malek nanti?
Masihkah ada peluang untuk Malek memperbaiki dirinya?


haa! sekang camne ? heheehe aku jadi semakin bersemangat nak tengok cite ni ! ;) jom lar , jom lar !! teman aku ! jom ! ish... ! baru jiwe rock ! sesuai ngan PP fb aku ! hahah.. ni ayahanda ! nak kasii gegar pangung ! haha :)

3 comments:

nur hamirudin ismail said...

wehh aku nk tgk gak!!!!

mmz said...

haha.."LU LANGSI LU MATI"

Miss Lalunn said...

ciros : jom lar !!! tu ajak cik maz ! ahahaha
Maznah : jom ! jom ! hiokkkk ;D

ce tekan , ce tekan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...